Терапия Exception Marine

Луксозен ритуал „Изключителна грижа“ от Thalgo

Благодарение на комплексното действие на активни морски съставки и изключителна масажна техника, този великолепен ритуал за лице има несравним антиейджинг ефект и осигурява невероятна наслада за всички сетива. Процедурата е идеална за дами във възрастта 50+, които търсят комплексно решение за младост и красота – изглаждане на бръчките, възстановяване еластичността на кожата, ремоделиране контурите на лицето и възвръщане на равния и сияен тен.

Описание на терапията

Терапията е истински мануален „фейслифт“, който в съчетание с оригинална биоцелулозна маска, напоена с мощни активни съставки, възвръща обема на лицето, коригира бръчките и ремоделира овала. Натуралните хормони от водорасли, които са в сърцето на иновативната формула за красота са истински „живителни екстракти“, действащи като „резервоари“ на младост и в края на терапията кожата на лицето засиява отново с невероятен блясък.

Резултати

Кожата е еластична, стегната и тонизирана, фините бръчици са изчезнали, а по-дълбоките са видимо изгладени, чертите на лицето са лифтирани, а тенът е равномерен и блестящ.