Soin aux Algues Micro-Eclatées

Програма Детокс – обвиване с микронизирани морски водорасли от Thalgo

Реминерализираща терапия на основата на микронизирани водорасли, която спомага за елиминиране на токсините от организма, отстранява мускулни болки и дискомфорт. Обвиването с микронизирани морски водорасли реминерализира, освежава и ревитализира кожата на тялото. Това е основна процедура за клиенти, желаещи да намалят теглото си или да изгладят целулита (особено твърд целулит). Терапията предшества основния курс отслабващи процедури, заради изразения й детоксикиращ ефект.

Описание на терапията

В основата на тази процедура се използват 3 вида водорасли, обработени по специален метод, патентован от Thalgo с цел да се запази активността и действието на активните им съставки. Маската, която се прилага в тази терапия е с 15 пъти по-висока концентрация на минерали, микроелементи и витамини в сравнение със свежата растителна маса. Благодарение на фината консистенция, активните съставки от маската проникват през кожата директно и действат в дълбочина.

Резултати

Кожата е детоксикирана, реминерализирана и освежена, а тялото е в отлична физическа форма, като след плуване в кристално чисти морски води.