Silicium Lift

Антиейджинг терапия със стягащ и лифтинг ефект

Първата терапия против стареене, вдъхновена от фейс фитнеса, която съчетава ексклузивна моделираща техника с дуо фитнес ролери за лице + иновативна двойна маска за запълване на бръчките, по-стегната, еластична и тонизирана кожа, свеж и сияен тен. Терапията е подходяща за всички жени, които се притесняват от появилите се бръчки в областта на лицето, повяхнал тен, както и загуба на еластичност, стегнатост и тонус на кожата.

Описание на терапията

В основата на иновативната терапия е високоефективен дермостимулиращ масаж с дуо фитнес ролери + специално разработена маска от две части, която лифтира лицевите контури, стяга кожата и възвръща естествения й блясък и тонус. Във формулата на всички продукти е включен комплекс от водорасли, богат на морски силиций и подсилен с витамин С, който активира синтеза на колаген, еластин и хиалуронова киселина, възстановява свежия младежки вид на лицето.

Резултати

Видими резултати веднага след първата терапия! Фините линии и бръчките са изпълнени, еластичността, стегнатостта и тонусът на кожата са подобрени, а лицевият овал е лифтиран.