Prodige des Oceans (лице)

Луксозен спа ритуал за лице „Чудото на Океана“ от Thalgo

Великолепният спа ритуал е истинска покана за цялостна регенерация на кожата и подмладяване на лицето, ненадмината релаксация и възстановяване на вътрешната хармония. В основата на ексклузивния ритуал е ключово откритие, което съчетава в себе си иновация, ефикасност и чувствени консистенции за постигане на уникални козметични резултати.

Описание на терапията

Prodige des Oceans е резултат на изключително откритие: морските нутриенти притежават високи регенериращи свойства, които въздействат върху ключови протеини за поддържане младостта на кожата. Комплексното действие на професионалните продукти с луксозни консистенции е съчетано със 7 ексклузивни масажни техники, включително и японския масаж Кобидо, за да се постигне максимална регенерация и да се реактивира младостта на кожата. Изключителното внимание към детайла, съвършените масажни движения, адаптирани към индивидуалните нужди на клиента, се сливат в едно, за да доставят дълбок релакс и наслада.

Резултати

Фините линии и бръчки са изгладени, кожата е еластична, стегната и лифтирана, тенът е уравнен и блестящ, а лицето – рескулптурирано и със сияйно младежко излъчване.