Мисията на Селента Бюти ООД

Основен принцип във философията на водещата компания Селента бюти е съхраняване на красотата и младостта на жените чрез иновативни козметични терапии и продукти.

СЕЛЕКТИВНО ПОРТФОЛИО ОТ ВОДЕЩИ ПРОФЕСИОНАЛНИ МАРКИ

Селента бюти е компания, създадена с идеята да представи на българския професионален козметичен пазар най-доброто от лидерите в козметологията в световен мащаб. Портофолиото от марки е внимателно подбрано така, че да предложи разнообразни концепции и философии за красотата, които да са взаимно допълващи се и същевременно уникални по рода си. Всяка една марка е лидер в областта си и е добре разпознаваема не само в България, но и в цял свят. Триото от професионални марки: GUINOT, THALGO, NEOSTRATA е в основата за успешното развитие на компанията вече повече от 20 години.

GUINOT – Paris е марката № 1 в козметичните салони във Франция, като тя е водеща и в най-селективните козметични центрове в България. Guinot-козметикът, наричан още „Доктор по Красота“ е в основата на изключително успешната концепция на всеки един Guinot салон, където клиентът може да се наслади на ефикасни козметични терапии за лице, тяло, епилация и ненадминати по качеството си продукти за домашна грижа.

THALGO e основоположник на морската козметология във Франция и е известна с изключителните професионални терапии за лице и тяло и продукти изцяло основаващи се на морски активни съставки.

NEOSTRATA e истинска революция в дермокозметиката, тъй като е марката, създадена от откривателите на молекулата на гликоловата киселина – активна съставка, която е с доказани качества за обновяване, подмладяване и изглаждане на кожата. Днес NEOSTRATA е част от групата Johnson & Johnson и заема водещо място в областта си.

ДОКАЗАН ОПИТ И ПРИСЪСТВИЕ В НАЙ-ДОБРИТЕ КОЗМЕТИЧНИ САЛОНИ И СПА ЦЕНТРОВЕ

СЕЛЕНТА БЮТИ внимателно подбира всеки един козметичен, естетичен или спа център, за да осигури истински професионално представяне на всяка една от козметичните марки в зависимост от нейната концепция. Всеки един наш клиент е партньор, който получава максимална подкрепа в развитието на центъра си и може да разчита на изключително силно маркетингово присъствие, което е гаранция за успеха му. Компанията ни е истински отдадена на създаването на опитни и лоялни специалисти (козметици, спа терапевти, естетични специалисти), които да предоставят най-добрата услуга и консултация на крайния клиент, така че той да постигне желаните естетични и козметични цели. Затова обучението е от водещо значение за нас, като ние непрестанно надграждаме развитието на нашите козметици, спа и естетични специалисти, така че да научават най-новите тенденции в професионалната козметична сфера.

ВИЗИЯ ЗА РАЗВИТИЕ НА БИЗНЕСА НА КОЗМЕТИЧНИЯ САЛОН И СПА ЦЕНТЪР

СЕЛЕНТА БЮТИ не е търговец на козметика, а консултант за всеки един наш нов или съществуващ клиент – козметичен, естетичен или спа център.

Ние следим новостите и тенденциите в професионалната козметика и ги въвеждаме във всеки един наш партньорски център, така че те да достигнат до крайния клиент възможно най-бързо.

Доверявайки се на СЕЛЕНТА БЮТИ, Вие получавате професионална консултация за стартиране на Вашия нов козметичен или спа център, цялостна маркетингова подкрепа, детайлно обучение на персонала и подкрепа във всеки един етап от съвместната работа. Ако сте клиент на наш представителен козметичен или спа център, ние гарантираме, че ще получите възможно най-добрата консултация за професионална грижа за Вашата кожа.

Нашата визия за развитие на козметичния и спа център е свързана с постоянно въвеждане на новости, непрестанни обучения на нашите специалисти и създаване на атрактивни маркетингови предложения за крайните клиенти, за да създадем едно истинско усещане за красота и хармония в живота им.