Hydraderm Cellular Energy

Aлтернатива на естетичната медицина от лидера на салонната козметика GUINOT – Paris

HYDRADERM CELLULAR ENERGY - Aлтернатива на естетичната медицина от лидера на салонната козметика GUINOT – Paris

Още от създаването си елитната френска марка GUINOT посвещава усилията на научно-изследователските
си екипи в областта на съхраняването младостта на кожата. Тази нестихваща амбиция е и част от философията на Жан-Даниел Монда – собственик на марката, който в далечната 1972 г. създава протокола за
световноизвестната козметична терапия HYDRADERMIE, известна още като “терапията на звездите“, поради факта, че нейни страстни почитатели са редица известни личности от шоу-бизнеса и световния елит.
HYDRADERME е “визитната картичка“ на Guinot, която извежда престижната френска марка на водещо място сред всички конкуренти. През 2016 г. Guinot представят в България най-новата версия на HYDRADERMIE терапията с патентования козметичен апарат HYDRADERM CELLULAR ENERGY.

Вдъхновен от тенденциите в естетичната медицина, екипът на Guinot предлага безпрецедентна козметична терапия, която може да съперничи на всички модерни естетични процедури, които са инвазивни и невинаги приятни за клиента.

Концепцията за повишаване на клетъчната енергия на кожните клетки е патентована от Guinot и се използва във функциите на иновативния им апарат. За първи път само с една козметична терапия можете да забележите видими и трайни резултати, без да е необходимо да се подлагате на пластични операции.